Referenties

Het resultaat is prachtig geworden, we zijn er erg blij mee!

Rinus en zijn schoonvader hebben onze badkamerwanden en vloer van beton ciré voorzien. Het resultaat is prachtig geworden, we zijn er erg blij mee!

Ons eerste contact in Rinus zijn showroom gaf ons veel vertrouwen in zijn kundigheid en nette manier van werken.
Alles werd duidelijk uitgelegd en mee gedacht over de mogelijkheden.
Duidelijke afspraken die nagekomen werden. Alles werd met zorg behandeld en afgeplakt en netjes achtergelaten.

Rinus is een vrolijke, humorvolle en gezellige keihard werkende professional die wij iedereen kunnen aanraden.

Rinus en je lieve, vriendelijke schoonvader, bedankt voor jullie mooie werk!!

Tea en Harry Smit
Hasselt, Overijssel

Badkamer strak afgewerkt!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Badkamer strak afgewerkt!

Dit bedrijf heeft eerder onze hele woning naar tevredenheid gestukadoord. Nu onze badkamer leverancier niet kon leveren wat we wilden kwamen we weer bij Rinus stucadoor uit. Prettige medewerkers, fijn meegedacht en super resultaat! Onze badkamer strak afgewerkt met stucdeco.

Datum van ervaring: 19 oktober 2023

Jan en Annelies Buil – Rinus en zijn team zijn echte professionals

Rinus en zijn team zijn echte professionals. We wilde graag het huis aan de buitenkant stucen. We hebben via via het telefoonnummer van Rinus stucadoor gekregen ook hebben we op het internet gezocht maar ook daar kwamen we op Rinus terecht. We hebben een afspraak gemaakt en zijn naar zijn showroom gegaan waar alles keurig uitgelegd werd. Goed advies kregen we. Dus het vertrouwen was er direct. We hebben ook meteen aangegeven dat Rinus ons huis mocht gaan stucen. Zo gezegd zo gedaan. We zijn SUPER tevreden over de kwaliteit, professionaliteit, vriendelijkheid en netheid en het hele harde werken wat ze doen. Dus voor ons geen andere stucadoor meer dan Rinus stucadoor en zijn team. Echt top. We zullen hem dan ook zeker voor 100% aanraden. Rinus en zijn team heel erg bedankt voor jullie mooie werk.

Met vriendelijke groet,

Groeten Jan en Annelies Buil.

Nadine – Vakwerk, gezelligheid en netheid!

Het is nog niet af, maar het einde is in zicht.. het plafond moet er nog in en wat dingen ophangen.. wilde toch al even dit fotootje met je delen. Kleur 60 is dit als ik het goed heb. (Meest gekozen kleur grijs) misschien vind je het fijn om te kunnen laten zien aan nieuwe klanten. Nog bedankt voor je vakwerk, gezelligheid en netheid 😉 We zullen je van harte aanbevelen bij vrienden en kennissen.

Pascal en Marjoleine – stucen nieuwbouwwoning

Wij hebben meerdere malen ervaring met Rinus Stucadoor en dat is niet voor niets!

Zowel Rinus zelf als zijn personeel staan voor kwaliteit! Om maar een voorbeeld te noemen: ons nieuwbouwwoning was nog te nat om te stucken! Rinus zegt: eerst moet alles drogen voordat wij gaan stucken. Ik geef alleen dan garantie op mijn werk. Het fijne is wel, Rinus regelt de bouwdrogers en zo kon er uiteindelijk met een kleine vertraging toch op tijd gestuuct worden. Maar dat is Rinus, zorgen voor kwaliteit en garantie!

Nog een puntje wat uitzonderlijk is voor Rinus. De vloeren worden afgeplakt (zelfs als er geen vloer inzit). Alles wordt naderhand opgeruimd en zelfs de ramen worden schoon achter gelaten. Ik zie bij Rinus tevreden personeel die plezier hebben in hun werk en over Rinus zelf? Die is een topper en onwijs gepassioneerd in zijn bedrijf en vak.

Gr Pascal en Marjoleine

Familie Willekens – Douche opgeknapt

Rinusstucadoor heeft bij ons de wanden en de vloer van de douche met beton ciré afgewerkt.
Wij zijn blij met het resultaat. Hij werkt netjes. Hij komt op tijd en houdt zich precies aan de afspraak.

Van harte aanbevolen,
Familie Willekens

Rob – Werk geleverd volgens afspraak

Ik kan dit stucadoorsbedrijf van harte aanbevelen. Ze hebben zowel binnen als buiten bij mijn huis werk uitgevoerd. Het eindresultaat is mooi en men werkt precies volgens de gemaakte afspraken.

B. van Huet – Prima en snelle service

Prima en snelle service, duidelijke offerte. Nette prijs. Afspraken worden goed nagekomen. Degelijke voorbereiding van ruimte waarin gewerkt gaat worden zodat zo min mogelijk overlast wordt veroorzaakt. Afwerking van de muren mooi en strak. Alle rommel opgeruimd en meegenomen. Volgende keer gewoon weer naar Rinus. Prima werk.

Rik Zegers – Overtroffen verwachtingen!

We hebben onze keuken laten voorzien van Italiaans stucwerk. Van te voren was al duidelijk dat door deze keuze onze keuken wel een week of drie zouden moeten missen. Natuurlijk viel dat niet mee, maar het resultaat heeft alles goed gemaakt. Rinus stucadoor heeft vakwerk afgeleverd en we zijn erg blij met hoe de wanden geworden zijn. Dat heeft onze verwachtingen overtroffen! Hartelijk dank hiervoor.

Maarten Teunissen – Kwaliteit bij Rinus Stucadoor

De vraag is eigenlijk. Ga je voor kwaliteit of kwantiteit ?
Als je kwaliteit wil kies je voor Rinus. Maar eigenlijk voor de stukadoors die in dienst zijn bij Rinus. Zelden zulke nette jongens mee gemaakt. Alles keurig opgeruimd, beleefd en maken strak werk.
Rinus zelf is duidelijk in het communiceren naar de klanten. Afspraken zijn allemaal nagekomen. De mannen hebben hard gewerkt om de 700 m2 er in te smeren. Helemaal handig dat je ook de drogers bij Rinus huren kan. En het is prachtig geworden ! Kortom wij zijn tevreden. Groeten uit Dieren

Wouter Welgraven – zeer professioneel

Vanaf het moment dat we bij Rinus in zijn showroom zijn geweest hebben wij een zeer goed gevoel bij en vertrouwen in Rinus. Hij is zeer professioneel, vertelt alles over de mogelijkheden (plus voordelen/nadelen) en komt zijn afspraken keurig netjes na. Zeer duidelijke offerte. Reageert zeer snel op mailtjes met vragen die je dan later te binnen schieten. Hij werkt zeer netjes, alles afgeplakt en houdt de ruimte waar hij aan het werk is ook schoon. Muren en plafond echt super strak afgewerkt. Wij zijn er super blij mee. Volgende keer weer absoluut Rinus. Top bedrijf.

Tjeerd Middelkoop – Super vakman

In Rinus hebben wij een supervakman gevonden die eerlijk en oprecht ons heeft geadviseerd over stucwerk en met zijn medewerkers, en niet in de laatste plaats, zijn schoonvader een fantastische klus heeft geklaard in onze nieuwbouw appartement.
Bij ons heeft Rinus Stucadoor alle muren recht en strak gemaakt met stucwerk en twee muren voorzien van Italiaans stucwerk en alle muren prachtig strak en heel precies op kleur gebracht. Wij hebben een hele goede herinnering aan de samenwerking met Rinus Stucadoor en bevelen hem van harte bij iedereen aan.

Jan en Rosalien Stevens – Zeer bedankt voor de mooie strakke muren!

Beste Rinus,

Zeer bedankt voor de mooie strakke muren! We zijn heel tevreden over jullie manier van werken (op tijd, netjes en met geweldig tweestemmig gezang!!), het resultaat is er zeker naar.

We zullen jouw mooie bedrijf zeker bij iedereen aanbevelen.

Met vriendelijke groet,

Jan en Rosalien Stevens

Esther – Mooi werk geleverd!

Ha Rinus,

Je stucadoor heeft mooi werk geleverd.

Dank dat jullie dit zo snel en goed hebben kunnen doen!

Groetjes Esther

Marieke en Marco- Meer dan tevreden!

Beste Rinus,

Wij willen jou en de mannen hartelijk danken voor het gedane werk.
Wij zijn tevreden over de contacten met jou en over de wijze waarop de mannen het werk hebben uitgevoerd.

Ook het herstellen van de kleine oneffenheden lijkt te zijn gelukt.
Wij zijn heel blij met het resultaat!

Met vriendelijke groet,

Marieke en Marco

Project in Heteren

We zochten op korte termijn een goede stucadoor voor plafonds op twee verdiepingen.

Rinus kon dit voor ons realiseren. Er werd netjes gewerkt, alles keurig afgeplakt en beschermd.
Alles ook keurig opgeruimd en afgevoerd. Resultaat is zeer netjes en we zijn er erg tevreden mee.

Marina Degen – Stucwerk wanden en plafond woonkamer

Half augustus is Rinus Stucadoor bij mij begonnen met het stucwerk aan mijn wanden en plafond in de woonkamer. Een kleine kamer met veel hoeken en ongelijke muren waar meer werk in zat dan in eerste instantie was verwacht. Vier dagen heb ik vriendelijke en nette mannen over de vloer gehad die verstand van zaken hebben. Daarnaast werd iedere avond alles weer keurig opgeruimd, schoon gemaakt en alles netjes achter gelaten.

Nu, ruim een maand later, wordt ik nog steeds zo ontzettend blij als ik mijn woonkamer in stap! Mooie strakke muren, haakse hoeken en een mooi egaal plafond!

Nogmaals, Rinus en personeel, dank jullie wel voor een mooi stukje vakwerk. Ik ben super blij met het mooie resultaat!

Met vriendelijke groet,

Marina Degen

Genieten van het venetiaans stucwerk

Hallo Rinus,

Augustus is bijna voorbij dus wij hebben tijd genoeg gehad om jouw experiment volledig te testen.

Wij zijn nog altijd laaiend enthousiast en genieten nu eindelijk echt van het venetiaans stucwerk. Ook veel complimenten van bezoekers gehad. Dat wilden wij je even laten weten. Wat een vakman ben jij. SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nogmaals bedankt en veel groetjes uit Nijmegen .

wij zijn erg tevreden over Jouw vakkundigheid,stiptheid en natuurlijk jullie vriendelijkheid.

Groetjes .

Marianne Dingjan – Stucen keukenwanden

Duidelijke offerte. Heldere communicatie n.a.v. vraag die ik nog had m.b.t. offerte. Uit alles blijkt dat Rinus hart heeft voor zijn vak en zeer professioneel en gedreven is in zijn werk. De klus was met een dag geklaard en ik kwam thuis in een netjes opgeruimd huis. Resultaat is echt super. Heb nog een badkamer en toilet te doen en daarvoor kom ik zeker bij Rinus Stucadoor terug.

Hartelijke groet,

Marianne

Nadine – Resultaat is werkelijk prachtig!

Zeer goede ervaringen met dit bedrijf; vakkundige, hardwerkende mensen, afspraak-is-afspraak mentaliteit, alles wordt netjes achtergelaten en het resultaat is werkelijk prachtig.

Voor mijn volgende stucadoor klus kom ik zeker bij Rinus terug.

Groeten Nadine

Kees den Uijl over Rinus Stucadoor

Ik ontving zeer snel een duidelijke offerte van dit bedrijf. Zeer positieve referenties en alleen maar lovende woorden op zijn mooie website.

De communicatie is zuiver en zeer duidelijk. Rinus is een zeer professionele én prettige man om mee te werken.

Mark en Wanda – Huis voorzien van Brander spack spuit laag

Na een aantal offertes uitgekomen bij Rinus Stukadoor. Na een aangenaam eerste gesprek op de locatie in Westervoort, akkoord gegaan met de scherpe offerte. Onze gehele nieuwbouw huis voorzien van Brander spack spuit laag. Uiterst nette en zeer vakkundig vakman heeft onze start in het huis zeer succesvol en geheel naar wens waar gemaakt, top !

Rinus en collega’s, dank voor het uitvoeren van deze klus. Succes met verdere zaken !

Met vriendelijke groet,

Mark en Wanda

Erwald Peters – Keurig werk geleverd

Keurig werk geleverd vandaag, zeer correcte jonge mannen, Netjes voorbereid en opgeruimd. Complimenten.

Ze hebben alleen een paar plamuurmessen laten liggen. Ze liggen onder de carport.

Erwald Peters – Bathmen

Dinie en Rob Gorseling – Stucwerk en sauswerk woonkamer

Beste Rinus,
Onze complimenten over het schitterende stuc- en sauswerk in onze woonkamer. Het ziet er allemaal Perfect en strak uit!

Wij zullen jullie zeer zeker bij een ieder aanbevelen!

Met vriendelijke groet,
Dinie en Rob Gorseling uit Duiven

Ron Molle – muren en plafonds stucadoren

De muren en plafonds van mijn net gekochte woning uit 1901 zagen er niet best meer uit. De stukadoors van Rinus Stucadoor hebben ze echter in een week tijd weer prachtig strak gemaakt.

Vakwerk, en… afspraak is afspraak, zowel over de prijs als het tijdstip van uitvoering. Alles was op de afgesproken dag helemaal klaar.

Kortom, ik ben heel tevreden!

Mvg,

Ron Molle

Jeroen – Oplevering keukenblad

Erg mooi keukenblad opgeleverd door Rinus Stucadoor. Mooi afgewerkt en ook nu na enkele maanden gebruik geen enkele vlek van het koken! Een super product en vakkundig aangebracht!

Egbert Elzinga – Stukadoren van slaapkamerwanden en plafond

Een correcte en aangename gesprek op locatie voor het te leveren werk, in dit geval het stukadoren van slaapkamerwanden en plafond. Binnen korte termijn offerte ontvangen. Nadat er een afspraak is gemaakt voor het uitvoeren van de werkzaamheden, meldde Kars zich keurig op tijd. Een correcte en rustige jongeman, die zijn werk verstaat. Het geleverde werk ziet er strak en keurig uit. Na de werkzaamheden werd alles keurig opgeruimd en netjes achtergelaten. Nu wachten tot het droog is.

Jerome de Jong van Lier – Trap Stucen

De onderkant van mijn nieuwe houten trap wilde ik laten stuken. De zorgelijke blik van mijn aannemer maakte me duidelijk dat dat geen alledaags karweitje is. Toen ik er over doordacht realiseerde ik me dat het zelfs erg ingewikkeld is, en veel vakmanschap vereist.

Stukadoors bij mij uit de buurt begonnen al te zuchten bij het idee. Via Google kwam ik toen terecht bij Rinus Stukadoor. Maar hoe weet je nu, of je iets goeds in huis haalt via Google? Dat heb ik toen maar gewoon gehoopt.

Dat blijkt een uitstekende keuze te zijn geweest. Alle planningsafspraken vlot en correct nagekomen, helder gecommuniceerd, alles helemaal schoon achtergelaten en, waar het uiteindelijk om te doen was: een uitstekend werk achtergelaten, dat helemaal overeenkomt met mijn hoge eisen.

En dat voor een schappelijke prijs.

Kortom: als ik in een volgend leven weer eens een trap zou moeten laten stuken, koos ik weer voor Rinus Stukadoor. Dank!
Jerome de Jong van Lier

Willy Gerritsen – Keuken

Zeer mooi eindresultaat met oog voor een goede afwerking! Deskundig advies en ruimte voor werk op maat

Maurice Evers – Vakwerk

Geachte heer Ewers,

Wij willen u langs deze weg echter zeer hartelijk danken voor uw inzet en die van uw medewerkers (in het bijzonder Diederik). Er is vakwerk geleverd en daar zijn wij zeer tevreden over. Het duurde soms wat lang maar het is het wachten waard geweest.
We hadden reeds enige ervaring met stucadoorbedrijven maar we moeten zeggen dat u daar toch echt wel bovenuit steekt.
Wanneer we een volgende stucklus hebben doen we graag weer een beroep op u.

M. Dobbelaar – Woonkamer

Bij deze wil ik u danken voor het geleverde werk. Wij hebben de woonkamer door Rinus laten stuccen en vervolgens de muren en de plafonds laten spac spuiten. Het resultaat is super. Het ziet er weer fris en als nieuw uit.

Het personeel is zeer correct en werkt netjes en secuur en denkt ook met je mee. De spacspuiter bood aan om de plafondafdekplaat (overbodig lichtpunt) in de woonkamer ook mee te laten spaccen waardoor je een strak afgewerkt geheel krijgt. Kortom er is zeer goed en kwalitatief werk verricht.

Een klein puntje is dat er een miscommunicatie was tussen Rinus en de spacspuiter, er was niet doorgegeven dat wij de wanden in kleur wilden laten spaccen. Dit is perfect opgelost, de spacspuiter is na 2 dagen (na het weekend) teruggekomen om de wanden te doen. Een eventuele toekomstige opdracht zou ik zeer zeker weer door Rinus stucadoor laten uitvoeren.

Fam. Van Groningen – oa. Betonplaten plafond glad maken

Project: Betonplaten plafond glad maken,wand egaliseren en spachtelputz erop

Het was een beste klus, zo’n systeemplafond met betonplaten proberen egaal te maken….nou, als een biljartlaken, zo mooi glad en de muren..eerst geëgaliseerd en vervolgens schitterend met spachtelputz afgewerkt. Personeel erg beleefd en rustig. Helaas vond èèn van onze kleinkinderen de muur te netjes en heeft er met rood viltstift een kunstwerk op gemaakt. Na èèn telefoontje met Rinus was hij er meteen en heeft het keurig (gratis) opgelost….service van de zaak …..was zijn antwoord.

Willem Boiten – Stucwerk nieuwe badkamer

Rinus Stucadoor heeft onlangs in mijn nieuwe badkamer het stucwerk uitgevoerd. Het ging hier om ‘ beton ciré ‘, een waterdichte wandafwerking met ‘cement look’.
Het is in veel kleuren te krijgen. Ik heb, na advies van Rinus Stucadoor, gekozen voor 3 lichtere wanden en 1 donkerder wand. Het heeft een ruimtelijk effect en wandtegels zijn dus overbodig.

Ik ben zeer te spreken over het eindresultaat en krijg alleen maar positieve reacties.

Ik beveel Rinus Stucadoor van harte aan!

Anke Limpers – Reparatie werkzaamheden trapopgang en plafond

Onlangs in juni 2014 heb ik aan Rinus stucadoor opdracht gegeven om in de trapopgang en een plafond van de bovenverdieping reparatie werkzaamheden te verrichten. De gemaakte afspraken zijn volledig nagekomen en er is uitstekend werk verricht. De stucadoor communiceerde zijn werkzaamheden uitstekend en werkt erg nauwkeurig. Voor een volgend project kies ik zeker weer voor dit stucadoorsbedrijf. Echt top!

~ Anke Limpers

Han Brugge – Herstel plafonds in bad- en woonkamer

Vakmensen en vakwerk: ze bestaan nog!

Onze badkamer en de daaronder gelegen woonkamer hadden door wateroverlast behoorlijke schade opgelopen. Nadat de schade aan vloeren en wanden was hersteld, heeft Rinus de restoratie van de gestuukte plafonds uitgevoerd. En perfect!

Rinus heeft het werk tevoren goed met ons doorgenomen, duidelijke offertes uitgebracht en de werkzaamheden met zorg, aandacht en conform planning uitgevoerd. En niet onbelangrijk: schoon opgeleverd; dus na afloop van het werk geen rommel in huis en geen vlekken op vloeren en muren.

Voor vakkundig stucwerk een volgende keer zeker weer Rinus Stucadoor.

~ Han Brugge

Mark Kreeftmeijer – Scheidingsmuur op zolder

Rinus Stucadoor heeft bij ons op zolder een bijna vier meter hoge scheidingsmuur gestuct.

Het resultaat is heel mooi geworden en alle rommel was ook weer keurig opgeruimd. Beslist aan te raden.

M. van Tongeren – Keuken verbouwing

Het resultaat is erg mooi geworden en wij zijn dan ook erg tevreden over het geleverde werk. Behalve het uitstekende resultaat, waren wij ook onder de indruk van de manier waarop jullie de boel weer opgeruimd hebben en de flexibiliteit bij de voorbereiding.

Bas van den Born – Pandomo stucwerk

Onze achterwand van de keuken laten stucen met frescolori beton look.
Het resultaat is schitterend geworden, precies wat we in gedachten hadden.
Goede nette vakman met oog voor detail, prettig persoon om zaken mee te doen, werkt netjes en hard en laat geen zooitje achter.

Rinus bedankt.

Wesley Dirks – Schade herstel

Rinus heeft gelijk een afspraak gemaakt om het bestaande werk te bekijken dat is 1 van de redenen waarom ik ook voor rinus heb gekozen ! gokken doe je natuurlijk in de casino.

werk heeft die super goed opgeleverd bij de klant een echte aan rader!!!

voor in de toekomst ga ik na rinus!!

Mark Borkent – Keuken stuken

Rinus is een echte vakman. Levert keurig werk en is bovendien heel vriendelijk en beleefd.
Zeer tevreden met het eindresultaat.