Sierpleisterwerk

Sierpleisterwerk

Een sierpleister geeft muren een fijne structuur. Functioneel, stijlvol en direct in kleur aan te brengen. Ontdek nu de mogelijkheden van ons sierpleisterwerk!

Wat is sierpleisterwerk?

Sierpleisterwerk is een afwerkingstechniek bij het stucen van muren en plafonds. Hierbij werkt een stukadoor het stucwerk niet glad af, maar wordt de stuclaag voorzien van een afwerkingslaag met structuur. Bijvoorbeeld van korrels of kleine groeven. Sierpleisters worden binnen gebruikt, maar je kunt er vaak ook je buitenmuur mee laten stucen.

Soorten pleisterwerk

Er zijn verschillende soorten sierpleisterwerk. Spachtelputz, rustiekputz en (in mindere mate) granol worden het meest gebruikt. Dankzij de kleine korreldiktes geven deze sierpleisters je muur of plafond een fijne structuur. Bovendien zijn ze stuk voor stuk in een kleur naar keuze aan te brengen. Wel zo fijn, want dan hoef je ze na het stucen niet meer te schilderen!

Voordelen

Sierpleisters hebben een aantal voordelen. Ten eerste zijn ze kleurecht. Door ze direct in de juiste kleur aan te brengen is er namelijk geen kleurverschil te zien bij kleine beschadigingen. Daarbij kan een afwerking met sierpleister in tegenstelling tot glad stucwerk wél tegen een stootje en is het eenvoudig te reinigen.

Onze werkwijze

Bij Rinus Stucadoor werken we volgens vaste aanpak. Onze vakmensen komen eerst bij je langs om de locatie te bekijken, je wensen te bespreken en je desgewenst te adviseren. Op basis daarvan ontvang je een vrijblijvende offerte. Bij akkoord plannen we de werkzaamheden direct voor je in. Je weet dus altijd precies waar je aan toe bent.

Ook sierpleisterwerk laten aanbrengen?

Wil je ook sierpleister laten aanbrengen? Daar helpen we je graag bij. Met echte vakmensen en alleen topproducten garanderen we pleisterwerk van de hoogste kwaliteit. Ieder project opnieuw. Neem nu contact op en maak een vrijblijvende afspraak!