Schilderwerk

Schilderwerk

Met schilderwerk van Rinus Stucadoor zien kozijnen en deuren er weer strak uit. Professioneel spuitwerk voor binnen en buiten. Nu tegen scherpe prijzen!

Wat is sauswerk?

Met schilderwerk bedoelen we het verven van (houten) oppervlakken als kozijnen en deuren. In tegenstelling tot sauswerk waarbij we wanden en plafonds van een laag latex muurverf voorzien, gaat het hierbij dus om wat meer ingewikkelde oppervlakken die vaak met een lak behandeld moeten worden.

Fraai & beschermend

Strak afgewerkte kozijnen en mooi gelakte deuren zien er natuurlijk heel fraai uit. Maar goed schilderwerk is ook belangrijk voor het onderhoud van je huis of kantoor. Zowel bij nieuwbouw als oude woningen. Het beschermt het hout namelijk tegen houtrot, waardoor lekkage en dure reparaties voorkomen kunnen worden!

Voordelen van spuitwerk

Bij Rinus Stucadoor spuiten we lak op hout of kozijnen. Dat gaat veel sneller dan verven met een roller of kwast en is daardoor per m2 vaak goedkoper. Daarbij is spuitwerk ook streeploos en vaak in één keer dekkend. Bovendien verven we door te spuiten ook de plekjes waar je met een roller niet goed bij komt. Altijd een strak resultaat dus!

Werkwijze

We zorgen eerst voor een droge en schone ondergrond. Dat houdt in dat we kozijnen en deuren waar nodig eerst repareren en vervolgens ontvetten en schuren. Vervolgens plakken we alles strak af met tape en plastic, zodat we geen andere oppervlakken raken. Daarna ruimen we alles weer netjes op. Hoeft het alleen nog maar even te drogen!

Ook schilderwerk nodig?

Is het weer tijd voor onderhoud aan die boei, kozijnen of deuren buiten? Of kunnen juist je kozijnen en deuren binnen weer een nieuw kleurtje gebruiken? Neem dan gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden en een offerte met heldere prijzen. Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Lak spuiten