Buiten stucwerk

Buiten stucwerk

Met het buiten stucwerk van Rinus Stucadoor geef je je woning een mooie, nieuwe uitstraling. Gewoon in een kleur naar wens en altijd met lange levensduur.

Mooi & functioneel in één

Buiten stucwerk is mooi en functioneel in één. Met een nieuwe stuclaag op de buitenmuur ziet  je woning er namelijk weer fraai en verzorgd uit. Dat is fijn. Maar het isoleert vaak ook nog beter. De warmte blijft beter in huis en kou wordt beter buiten gehouden. Ondertussen bespaar je dus vaak ook nog op de energierekening!

Raapwerk

Met het uitrapen van woningen maken we een grove ondergrond weer recht en glad. Ons cementgebonden raapwerk is dus vooral geschikt wanneer je die gemetselde muur of buitengevel weer een strakke look wil geven. Daarbij werken we de laag desgewenst direct af bijvoorbeeld met schuurwerk of pleisterwerk en muurverf. Alles in één.

Buitengevelisolatie

Bij Rinus Stucadoor kunnen we ook de buitengevel isoleren. We brengen dan eerst een dikke laag isolatie aan op de buitenmuur en werken het vervolgens strak af met een nieuwe pleister- of stuclaag. Daarmee bescherm je je woning tegen weersinvloeden en behoud je in huis makkelijker een aangename temperatuur. Zowel in de winter als in de zomer.

Buiten stucwerk repareren

We kunnen ook je buiten stucwerk repareren. Handig wanneer er bijvoorbeeld scheuren in zitten of oude lagen loslaten. We maken een zorgvuldige inventarisatie van de problemen, zodat we ook de oorzaak aan kunnen pakken en de stuclaag kunnen herstellen. Op die manier voeren we duurzame gevelrestauraties uit. Zowel aan nieuwe als oude panden.

Laat je adviseren!

Er zijn dus verschillende soorten stucwerk voor buiten. Buitenspachtel, bijvoorbeeld. Of schuurwerk. Allemaal weer op basis van ander materiaal en met een andere prijs per m2. Onze specialisten adviseren je daarom graag. Wij vinden altijd de oplossing met de mooiste uitstraling en de langste levensduur. Ook in jouw situatie.

Meer weten over buiten stucwerk?

Neem gerust even contact met ons op. We horen graag wat je wensen zijn en vertellen je meteen meer over jouw mogelijkheden. Inclusief indicatie van de kosten!