Categories Blog

Vochtige muur stucen met Multistucpanel

Een vieze of vochtige muur stucen is geen goed idee. Stucwerk laat los door vocht en ook roet of schimmels zorgen ervoor dat het pleisterwerk niet goed hecht of snel weer afbrokkelt. Gelukkig hebben we bij Rinus Stucadoor daarvoor een oplossing: het Multistucpanel van Khalix. Hiermee zijn we in staat om zelfs de meest verontreinigde muren van een mooie pleisterlaag te voorzien.

Categories Blog

Nieuw: stucspeaker!

Bij Rinus Stucadoor zijn we altijd geïnteresseerd in nieuwe toepassingen voor stucwerk. Zo maakten we onlangs kennis met stucspeaker. Hierbij verwerken we de hoogwaardige soundboards van purSonic áchter een dunne laag stucwerk. Het resultaat? Fantastisch geluid, geen lelijke speakers in de kamer en een afwerking die je zelf helemaal kunt kiezen. Wij vinden het een uitkomst! Nieuwsgierig geworden? Lees verder op de pagina Stucspeaker.

Categories Blog

Stucspeaker

Luidsprekers: ze zijn niet echt mooi en je moet ze op de juiste plek neerzetten. Maar als je geluid echt goed wil beleven, dan kun je niet zonder. Wat als het ook anders kan? Bij Rinus Stucadoor kunt u ook terecht voor soundboards, ook wel stucspeaker. Deze exclusieve luidsprekers van purSonic verwerken we direct achter het stucwerk. Zo ziet u de speakers niet, kunt u zelf de kleur van het stucwerk kiezen en geniet u toch van het meest fantastische geluid!

Categories Blog

Leemstuc specialist met jarenlange ervaring

Leemafwerking is al eeuwenoud en komt vooral veel op boerderijen. Maar ook moderne interieurs worden steeds vaker voorzien van leemstuc, omdat dit veel kleur- en textuurmogelijkheden biedt en een warme uitstraling heeft. Meer weten? Lees verder of stel uw vragen aan onze leemspecialisten. Bij Rinus Stucadoor beantwoorden we uw vragen graag.

Categories Blog

Gezocht: allround stucadoor

Gezocht: allround stucadoor
Rinus Stucadoor is per direct op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde allround stucadoor. Heb jij werkervaring als zelfstandig stucadoor, beschik je over de juiste diploma’s en kun je op korte termijn beginnen? Dan zijn wij op zoek naar jou!