Dunpleister

traditioneel stucwerk woonkamer rinus stucadoor

Dunpleister

Met een dunpleister leveren we muren in de nieuwbouw glad op. Snel, schoon en tegen lage kosten. Ontdek nu de mogelijkheden van dun pleisterwerk!

Wat is dunpleister?

Dunpleister is dun pleisterwerk van ongeveer 1-3 mm dik dat we machinaal of handmatig op de muren aanbrengen. Het is dus eigenlijk een dunne vorm van stucwerk die na het drogen gewoon gesausd of zelfs gespoten kan worden. Dun over pleisteren zorgt daarbij voor een net zo strak resultaat op de wand, maar is wel een stuk sneller droog. Meestal binnen 48 uur!

Voor de nieuwbouw

We vinden dunpleister vooral in de nieuwbouw terug. Niet gek, want nieuwbouwwoningen worden tegenwoordig behangklaar opgeleverd. Een dikke stuclaag is daarmee vaak helemaal niet nodig. Een dunne pleisterlaag is voldoende om muren glad en sausklaar te maken. Bovendien zijn de kosten vaak een stuk lager dan bij traditioneel stucwerk!

Voordelen

Naast een gunstige prijs per m2 heeft dun pleisteren nog meer voordelen. Zo is het extra snel verwerkbaar en heeft het een bijzonder korte droogtijd. Daarbij is het goed schuurbaar, zodat het eindresultaat straks altijd mooi strak wordt. Ongeacht of je nu gaat schilderen of behangen. Tot slot geeft dun pleisterwerk ook minder rommel. Dat scheelt weer!

Onze werkwijze

Bij Rinus Stucadoor werken we alleen met de beste materialen en vakmensen met ruime ervaring. We plakken plafonds en kozijnen vooraf netjes af, spuiten de pleister strak op de wanden en werken na het drogen de laatste oneffenheden weg. We schuren daarna het pleisterwerk nog even op en laten je woning altijd schoon achter. Zo simpel kan dunpleisteren zijn.

Ook dunpleister laten aanbrengen?

Heb je een nieuwbouwwoning en wil je ook dun pleisterwerk laten aanbrengen? We komen graag langs om de locatie te bekijken of nodigen je uit in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken. Helemaal vrijblijvend natuurlijk. Neem nu contact op en maak een afspraak!
traditioneel stucwerk huiskamer rinus stucadoor