Decoratief stucwerk

Decoratief stucwerk

Rinus Stucadoor is specialist in decoratief stucwerk. Wij toveren die saaie witte muren en plafonds om tot echte eyecatchers. Zowel voor particulieren als bedrijven.

.

Voor een nieuwe look

Stucwerk is vaak praktisch. Het maakt je muren glad, beschermt en isoleert. Maar het oog wil soms ook wat. Daarom geven we met decoratief stucwerk jouw wanden en plafonds eenvoudig een nieuwe uitstraling. Eentje die past bij je interieur. Een look die extra sfeer brengt in je woonkamer, badkamer of keuken. Wat je stijl ook is.

Diverse soorten

We kunnen muren natuurlijk afwerken met bijvoorbeeld spachtelputz, maar bij Rinus Stucadoor zijn we ook gespecialiseerd in exclusief stucwerk. Zo zorgen we met metaal- of betonstuc voor een industriële look, geven we wanden een luxe touch met Italiaans stucwerk en maken we sierlijsten en ornamenten voor in een klassiek of modern interieur.

Wanden, vloeren & meubels

Bij stucwerk denk je misschien al gauw aan muren en plafonds. Logisch. Maar we kunnen bijvoorbeeld ook vloeren mooi afwerken of meubels voorzien van decoratie stucwerk. We maken graag een krasvaste eettafel of geven je bad, spoelbak of tv-meubel bijvoorbeeld een unieke finish met metal stuc. De mogelijkheden zijn haast eindeloos.

Een vak apart

Het creëren van decoratief stucwerk is een vak apart. Voor het mooiste effect moet het materiaal op de juiste ondergrond en op de juiste manier aangebracht worden. Daarom werken bij Rinus Stucadoor alleen met echte vakmensen die beschikken over alle benodigde kennis, ervaring en certificaten. Zo garanderen we je het beste resultaat. Altijd.

Ook genieten van decoratief stucwerk?

Ook een stijlvolle muur in de woonkamer of slaapkamer? Of de hele badkamer of keuken voorzien van decoratief stucwerk? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom om alle mogelijkheden in het echt te bekijken. Neem nu contact op!