Sauswerk

Sauswerk

Met sauswerk geven we jouw wanden en plafonds weer een frisse look. Snel, professioneel en tegen een scherpe prijs per m2. Neem nu contact op!

Wat is sauswerk?

Sauswerk is het schilderen van muren en plafonds. Met de ouderwetse roller of door latex muurverf op het oppervlak te spuiten. Hierdoor kun je in korte tijd veel meters maken en je huis of kantoor snel van een frisse uitstraling voorzien. Let op: sausen is dus iets anders dan het schilderen van bijvoorbeeld deuren of kozijnen (zie schilderwerk)!

Voordelen

Door invloed van zonlicht of bijvoorbeeld roken kunnen muren en plafonds na verloop van tijd verkleuren. Door dan te sausen geef je je huis weer een frisse, lichte uitstraling. Maar het heeft ook praktisch nut. Zo zijn gesausde oppervlakken vaak ook eenvoudig af te nemen en dus makkelijker schoon te maken. Vooral handig bij gestucte muren!

Rollen

Als je je muren en plafonds laat sausen, dan kun je vaak kiezen tussen rollen of spuiten. Traditioneel sauswerk met de roller is arbeidsintensiever en dus vaak iets duurder per m2. Daartegenover staat echter dat je hiermee zorgt voor een lichte structuur op de muur. Dat is niet alleen mooi, maar zorgt er ook voor dat je kleine oneffenheden niet meer ziet!

Spuitwerk

Bij Rinus Stucadoor kunnen we ook latex spuiten. Hiermee kunnen we snel grote oppervlakken verven, waardoor de prijs per m2 wat lager ligt. Bovendien geeft het een zeer strak en egaal resultaat. Het is dan wel extra belangrijk om te zorgen voor een vlakke, gladde ondergrond. Perfect dus voor bijvoorbeeld nieuw stucwerk!

Ook sauswerk nodig?

Kunnen wanden of plafonds van je woonkamer, badkamer of kantoor wel een likje verf gebruiken? Of heb je nieuw stucwerk dat je wilt laten schilderen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende prijsopgave. Daarmee weet je straks precies waar je aan toe bent!