Stucwerk schilderen

Stucwerk schilderen

Bij Rinus Stucadoor kunnen we bestaand en nieuw stucwerk schilderen. We sausen wanden en plafonds en schilderen lak op hout of kozijnen. Snel en strak.

Waarom stucwerk schilderen?

Stucwerk wordt vaak sausklaar opgeleverd. Hoewel het natuurlijk niet verplicht is om die muren en plafonds te verven, is het vaak wel aan te raden. Stucwerk schilderen zorgt namelijk voor een extra fraaie uitstraling, vermindert stof én maakt wanden beter afneembaar. Je houdt je huis er dus makkelijker mee schoon!

Sausen van wanden & plafonds

Bij Rinus Stucadoor sausen we desgewenst meteen je verse stucwerk. We strijken de stuclaag voor en brengen na het drogen vervolgens een latex muurverf op wanden en plafonds. Gewoon met een ouderwetse roller. Dat werkt het best én we kunnen daardoor zowel glad als grof stucwerk schilderen. Binnen en buiten.

Schilderwerk

Naast het sausen van wanden en plafonds, kun je ook bij ons terecht voor het schilderen van hout. Met alle liefde zorgen we bijvoorbeeld voor een mooie lakverf op de kozijnen. We pakken met ons stucwerk, sauswerk en schilderwerk dus je hele interieur aan. Zo creëren we eenvoudig een compleet nieuwe uitstraling bij je thuis.

Ook voor restauratie

Het kan ook voorkomen dat het stucwerk eerst gerepareerd moet worden. Of dat juist oude verflagen niet meer goed zijn en het schilderwerk gerestaureerd moet worden. Ook daarvoor hebben we de juiste specialisten en partners in huis. Altijd een vakkundig en duurzaam herstel. In zowel nieuwbouw als monumentale panden.

Alles onder één dak

Bij Rinus Stucadoor vind je alle specialisaties onder één dak. Van reparatie en strak stucwerk tot professioneel sauswerk in je favoriete kleur. Daarmee weet je zeker dat alle werkzaamheden perfect op elkaar aansluiten en dat je snel kunt genieten van die frisse look. Zonder dat je er zelf omkijken naar hebt.

Ook je stucwerk schilderen?

Wil je nieuw stucwerk laten schilderen? Of een die oude gestucte muren weer een opfrisbeurt geven? Helpen we je graag bij. Neem gerust even contact op.