Stucwerk

Stucwerk

Met ons stucwerk geven wij muren en plafonds weer een nieuwe, strakke uitstraling. Thuis of op kantoor. Binnen en buiten. Bekijk de mogelijkheden en laat je inspireren!

Binnen stukadoorswerk

Er zijn veel verschillende soorten stucwerk voor binnen. Zo werken we wanden en plafonds strak af met traditioneel pleisterwerk, maar voorzien we ze net zo graag van een laag sierpleister (spachtelputz) of leemstuc voor een extra natuurlijke uitstraling. Ook het dun over pleisteren van nieuwbouwwoningen behoort tot de mogelijkheden.

Voor buiten

We stucen niet alleen binnen, maar verzorgen ook stukadoorswerk voor buiten. We rapen woningen uit, zodat er weer een vlakke buitenmuur ontstaat die we vervolgens mooi glad kunnen afwerken. Eventueel in combinatie met effectieven buitengevelisolatie. Op die manier ziet je pand er weer verzorgd uit én bespaar je flink op je energierekening. Win-win.

Exclusieve afwerking

Net even anders dan anders? Kies dan voor een decoratieve pleister met een exclusieve afwerking. Met Italiaans of Venetiaans pleisterwerk voorzien we muren en plafonds bijvoorbeeld van een uniek marmereffect. Voor een extra luxe uitstraling. En met beton ciré geven we je interieur juist een stoere, industriële look. Ook geschikt voor meubels!

Restauratie

Zeker oud en historisch stukadoorswerk laat wel eens los. En lijsten en ornamenten raken door de tijd heen ook wel eens beschadigd. Dat wil je repareren. Met een restauratie of reconstructie herstellen wij het stucwerk van oude gebouwen en monumentale panden vakkundig in oude glorie. Daarmee kun je weer jarenlang genieten van de originele sfeer.

Schilderen

We leveren wanden en plafonds vlak en glad op. Je kunt ze dan meteen behangen of rollen met latex muurverf en zo helemaal naar wens maken. Maar ook het schilderwerk nemen we desgewenst voor je uit handen. We sausen wanden en plafonds en spuiten desgewenst ook je kozijnen meteen mee. Snel en professioneel.

Meer weten over ons stucwerk?

Stucwerk is altijd maatwerk. Geen project is hetzelfde. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden en geven je meteen een indicatie van de kosten per project. Weet je meteen waar je aan toe bent!