Showroom

Bezoek de showroom van Rinus Stucadoor

Bent u op zoek naar een stukadoor voor strakke muren of wellicht een badkamer zonder tegels? Wilt u graag een stukadoor laten langskomen? Of hebt u een vraag over het stucwerk en de mogelijkheden in uw huis? Dan kunt u terecht in de showroom van Rinus Stucadoor. We bespreken graag vrijblijvend uw wensen en laten u zien wat er allemaal kan. In onze showroom kunt u allerlei soorten stucwerk zien en voelen, in een groot scala aan kleuren. Zo weet u precies voor welk stucwerk u kiest!

Waarom de showroom van een stukadoor bezoeken?

De meeste mensen zijn niet thuis in stucwerk en de verschillende opties die er zijn. Dat is heel begrijpelijk. Goed stucwerk kan lang meegaan, dus u hoeft waarschijnlijk maar een paar keer in uw leven een stukadoor in te schakelen. Maar u wilt dan wel de juiste keuze maken. De afwerking van vloeren en wanden is namelijk bepalend voor de uitstraling en sfeer van uw huis. Daarom kan het helpen om de verschillende stucsoorten in een showroom in het echt te zien en met elkaar te vergelijken. Dat is vaak heel verhelderend. Bovendien kunt u direct uw vragen stellen aan de stukadoor in onze showroom.

Tip: onze showroom vol stucwerk ligt vlak bij de woonboulevard. Combineer uw bezoek dus met shoppen bij Ikea, Mediamarkt of een van de vele andere (woon)winkels om de hoek!

Stucwerk is onze specialiteit

In onze showroom vol stucwerk laten we u graag voorbeelden van ons werk zien. U kunt ons vragen voor de volgende werkzaamheden:

Daarom kiest u voor ons

Niet alle stukadoorsbedrijven beschikken over een eigen showroom. Sterker nog, wij zijn de enige in de regio. Zo gaan wij altijd net een stap verder voor het beste resultaat. Lees ook onze positieve recensies. Kiest u voor ons, dan profiteert u van:

  • Onze 100% tevredenheidsgarantie: zo tevreden gaat u zijn over de afwerking van uw huis!
  • Altijd een duidelijke offerte voor de kosten van ons stucwerk. Dat voorkomt vervelende verrassingen achteraf.
  • Altijd een topresultaat, omdat we werken met de beste materialen waar u jarenlang plezier van hebt.
  • Bij ons werken stukadoors met jarenlange ervaring, zodat u verzekerd bent van vakmannen voor uw klus. In de showroom ziet u voorbeelden van ons werk.
  • Zijn we klaar met onze werkzaamheden? Dan laten we alles weer netjes achter.

Bezoek vrijblijvend onze showroom

Voor ons is het belangrijk dat u aan het einde van de rit tevreden bent. Daarom nemen wij de tijd voor u om uw wensen door te spreken. Dat doen we graag in een vrijblijvend gesprek in onze showroom. Hier ziet u voorbeelden van ons werk. Dat helpt u om een keuze te maken. Bovendien kunnen we meedenken over wat praktisch en haalbaar is. Leemstuc in de badkamer is bijvoorbeeld geen praktische oplossing, beton ciré juist weer wel. Kom langs in onze showroom, waar onze stukadoor u graag helpt met zijn kennis en ervaring!

Tip: u kunt ook een afspraak maken in de avonden of het weekend voor onze showroom met stukadoor.

Maak een afspraak en kom langs!

Wilt u langskomen in de showroom van Rinus Stucadoor? U bent van harte welkom! Wel vragen we u om vooraf een afspraak te maken. Zo kunnen we voldoende tijd voor u reserveren. Bel voor een afspraak naar 026 – 762 0989 (op werkdagen van 6.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 6.00 tot 12.00 uur). U mag ook het formulier op de contactpagina invullen en dan zullen wij zo snel mogelijk antwoorden. Wij kijken uit naar uw bezoek in onze showroom en zorgen ervoor dat de koffie klaarstaat!