Beton ciré

Beton ciré stukadoor

Onderhoudsvriendelijk. Veelzijdig. En met een prachtige betonlook. Met betonstuc geeft onze beton ciré stukadoor jouw interieur eenvoudig een industriële make-over.

Wat is beton ciré?

Beton ciré is een soort waterdichte betonstuc die oorspronkelijk uit Frankrijk komt. Het betekent ook zoiets als gewreven beton. Wij kennen het vooral als decoratieve afwerking met een betonlook. Daarmee geven we je badkamer, keuken of woonkamer eenvoudig een mooie, industriële uitstraling.

Waarom betonstuc?

Betonstuc is niet alleen mooi … het is ook nog eens heel praktisch! De afwerking is namelijk watervast en vuilafstotend, dus eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek en eventueel een zeepje. Daarnaast is het ook een milieuvriendelijk en duurzaam product. Het is namelijk goed bestand tegen krassen en slijtage. Je kunt er dus heel wat jaren mee vooruit!

Eindeloze mogelijkheden

Onze beton ciré stukadoor kan de afwerking op allerlei oppervlakken aanbrengen. Op hout, op gips en zelfs over de tegels van je keuken of badkamer. Je kunt er dus alle kanten mee op. Daarbij kun je ook kiezen uit diverse kleuren. Van lichtgrijs of antraciet tot aan aardse tinten als groen en bruin. Mat of glanzend. Het is maar net waar je van houdt.

Ook voor meubels!

We voorzien vaak wanden en vloeren van betonstuc. Maar we kunnen er bijvoorbeeld ook een schouw, open haard of aanrechtblad mee afwerken. Of we gebruiken het om je fundering, kelder of zwembad waterdicht te maken. We geven zelfs je favoriete meubels een krasvaste betonlook. Ideaal voor de eettafel, een bijzettafeltje of tv-meubel!

Ook een beton ciré stukadoor nodig?

Het mooi en goed aanbrengen van betonstuc vraagt om de juiste kennis en vaardigheden. Kies daarom voor een professionele beton ciré stukadoor van Rinus Stucadoor. Daarmee ben je verzekerd van het beste resultaat. Neem nu contact op!