Italiaans stucwerk (Venetiaans)

Italiaans stucwerk (Venetiaans)

Breng je interieur tot leven met Italiaans stucwerk. Nu ook voor in de badkamer. Neem contact op en ontdek de magie van Venetiaans marmerstuc!

Wat is Italiaans stucwerk?

Italiaans stucwerk, ook wel Venetiaans stucwerk of marmerstuc genoemd, is een decoratieve afwerkingsmethode voor muren en plafonds. De pleister wordt in meerdere lagen aangebracht en gepolijst tot een gladde, glanzende afwerking met de natuurlijke uitstraling van marmer of andere natuursteen. Mooi en elegant!

Voordelen

Met Venetiaans stucwerk geef je een luxe en stijlvolle touch aan het interieur. We brengen het naadloos aan voor een mooi, egaal resultaat. Daarbij is het pleisterwerk vuilbestendig en watervast, zodat je het makkelijk kunt onderhouden. Even schoonmaken met een vochtige doek is vaak al voldoende. Bovendien gaat de stuclaag lang mee zonder te verkleuren of barsten!

Mogelijkheden

Marmerstuc is verkrijgbaar in diverse kleuren. Gewoon wit met licht en subtiel marmereffect, maar ook antraciet of zwart. We kunnen het zelfs aanbrengen in verschillende geeltinten, oranje, blauw of met een prachtige metallic look. Eventueel tekenen we het marmereffect daarbij zelf. Op die manier stemmen we de afwerking altijd af op je persoonlijke wensen.

Nu ook voor de badkamer

Hoewel Venetiaans pleisterwerk van zichzelf watervast is, is marmerstuc in principe niet geschikt voor vochtige ruimtes. Toch kunnen we de pleisterlaag wel afwerken met een waterafstotende was. Daarmee zijn we nu ook in staat om Italiaans stucwerk in je badkamer of keuken aan te brengen en zo door het hele huis stijlvolle ruimtes te creëren.

Ook genieten van Venetiaans stucwerk?

Het aanbrengen van Italiaans stucwerk is echt vakwerk en kun je beter niet zelf doen. Neem daarom vrijblijvend contact op met één van onze specialisten. We bespreken graag je wensen, laten je alle mogelijkheden zien en geven je meteen een indicatie van de prijzen!