Exclusief stucwerk

Exclusief stucwerk

Maak van je interieur een meesterwerk met exclusief stucwerk van Rinus Stucadoor. Wij zorgen voor een wandafwerking met wow-factor. In alle woningen en panden.

Voor een afwerking op maat

Met exclusief stucwerk zorgen we voor een afwerking op maat. Ongeacht of je nu gaat voor Italiaans stucwerk, beton ciré of andere decoratieve elementen. Onze vakmensen gebruiken traditionele en moderne technieken om een unieke sfeer te creëren die perfect past bij jou en je interieur. Iedere keer opnieuw.

Italiaans

Met Italiaans of Venetiaans stucwerk geven we muren en plafonds een bijzonder marmereffect. Met een speciale pleistertechniek brengen we zo leven in je interieur. Verkrijgbaar in diverse kleuren en in verschillende stijlen. Licht en donker. En van natuurlijk en subtiel tot dramatisch en opvallend. Alles is mogelijk.

Beton ciré

Met beton ciré zorgen we voor die echte betonlook in huis. En niet alleen op de muur. We kunnen bijvoorbeeld ook meubels, werkbladen, trappen of een schouw met betonstuc afwerken. Beton ciré is bovendien ook waterdicht en goed bestand tegen vuil en vlekken, waardoor het perfect past in de badkamer of keuken!

Decoratief

De mogelijkheden van exclusief stucwerk zijn tegenwoordig haast eindeloos. Zo kunnen we wanden en plafonds bijvoorbeeld gewoon een structuurtje geven met spachtelputz, maar kunnen we diezelfde oppervlakken ook voorzien van sierlijsten en ornamenten of een prachtige metal finish. Gegarandeerd echte eyecatchers.

Specialist in exclusief stucwerk

Rinus Stucadoor is gespecialiseerd in exclusieve afwerkingen. Ons recept voor succes? Hoogwaardige materialen, de juiste vakkennis en een schat aan ervaring als het aankomt op speciale technieken. Met die ingrediënten zorgen onze professionals altijd weer voor een prachtig resultaat. Gegarandeerd.

Meer weten?

Ook genieten van exclusief stucwerk in huis of op de zaak? We horen graag wat je wensen zijn. Neem gerust even contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.