Wand- en plafond restauratie

Wand- en plafond restauratie

Met wand- en plafond restauratie blazen we het stucwerk binnen weer nieuw leven in. Professioneel en duurzaam. Voor zowel historische panden als woningen, appartementen of je boerderij.

Restauratie van binnenwanden & plafonds

Wand- en plafond restauratie is belangrijk. Het stucwerk binnen ziet er daardoor bijvoorbeeld weer fris uit of helpt juist het historische karakter te behouden. En gerestaureerd pleisterwerk beschermt het gebouw ondertussen ook beter tegen invloeden van buitenaf. Zo houd je de waarde van je pand optimaal.

Van oorzaak tot herstel

Optrekkend of doorslaand vocht. Beschadigingen door stoten. Of simpelweg slijtage door ouderdom. Ze kunnen allemaal leiden tot beschadigd stucwerk. Daarom zoeken we altijd eerst naar de oorzaak en pakken het probleem bij de bron aan voordat we je stucwerk herstellen. Zo voorkomen we namelijk weer toekomstige problemen. Wel zo fijn.

Originele uitstraling

Tijdens de wand- of plafond restauratie besteden we ook veel aandacht aan het creëren van de originele textuur en vorm van het stucwerk. We brengen meerdere lagen gips of pleister aan als dat nodig is en sausen het oppervlak om eventuele kleurverschillen op te lossen. Op die manier brengen we de originele uitstraling altijd zo goed mogelijk terug.

100% vakmanschap

Stucwerk repareren en restaureren is echt vakwerk. Daarom werken we bij Rinus Stucadoor met ervaren professionals. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen én zijn aangesloten bij Stichting Afbouwkeur. Daarmee ben je altijd verzekerd van een goed resultaat. Ongeacht of je nu de schade laat herstellen of een exacte kopie laat maken.

Ook een wand- of plafond restauratie?

Heb je een vochtige ruimte in huis en laat de stuclaag los? Of kan het pleisterwerk in een historisch pand wel een opfrisbeurt gebruiken? Maak dan kennis met onze specialisten in wand- en plafond restauratie. Neem nu contact op en laat je vrijblijvend adviseren!