Buitengevelisolatie met stucwerk

Buitengevelisolatie

Een mooier aangezicht én een betere isolatie? Ga voor buitengevelisolatie met stucwerk. Wij isoleren je gevel aan de buitenkant en werken het meteen strak af!

Waarom buitengevelisolatie?

Met gevelisolatie houd je heel effectief de warmte vast. Maar het heeft nog meer voordelen ten opzichte van isolatie aan de binnenkant van je woning. Zo verkleint buitengevelisolatie met stucwerk bijvoorbeeld de kans op vochtproblemen en schimmelvorming, heeft het ook een geluidswerende werking én kun je maximaal gebruik maken van de leefruimte binnenshuis!

Samen met spouwmuurisolatie

Ook als je al spouwmuurisolatie hebt, kun je je gevel laten isoleren. Zo verklein je het risico op warmteverlies nog verder. Bovendien is er een minder dikke laag isolatiemateriaal nodig. Handig wanneer je een twee-onder-een-kapwoning hebt of in een rijtjeshuis woont. Daarbij maakt het ook eventuele aanpassingen aan kozijnen en dakranden makkelijker!

Inclusief stucwerk

Bij Rinus Stucadoor voorzien we je van effectieve buitengevelisolatie met stucwerk. We werken de geïsoleerde buitenmuur bijvoorbeeld meteen af met een strakke pleisterlaag, spachtelputz of fijn schuurwerk. Eventueel direct gesausd in een passende kleur. Zo breng je het hele project onder bij één partij. Dat scheelt weer in de kosten.

Hoe gaat het?

We plaatsen eerst het isolatiemateriaal (EPS, XPS, PU platen of minerale wol) op de buitenmuur. Daarna wordt er een wapeningslaag aangebracht en brengt één van onze professionele stukadoren het gewenste stucwerk aan. Op die manier worden de isolatieplaten tegen regen, wind en zon beschermd en krijgt je woning weer een frisse uitstraling.

Meer weten over buitengevelisolatie met stucwerk?

Het aanbrengen van een buitengevelisolatiesysteem met afwerking van sierpleister is een specialistische klus die je het best kan overlaten aan een vakman. Wij helpen je er graag bij. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!