Leemstuc

Leemstuc

Laat nu leemstuc aanbrengen door Rinus Stucadoor en geef bijvoorbeeld je woonkamer een warme, natuurlijke uitstraling. In diverse kleuren verkrijgbaar!

Wat is leemstuc?

Leemstuc is een natuurlijke stucmateriaal dat bestaat uit zand, klei en silt (zeer fijne gronddeeltjes). Een afwerking met leem vonden we vroeger vooral terug in boerderijen. Tegenwoordig wordt het veel gebruikt om juist het moderne interieur een extra warme uitstraling te geven. Daarbij kun je gaan voor ruw en in de originele kleur … of voor glad afgepleisterd in je favoriete tint!

Diverse kleuren

Leemstuc is in diverse, veelal warme kleuren verkrijgbaar. De mogelijkheden zijn haast eindeloos. Van zichzelf heeft leem echter een beige, zandachtige kleur. Maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een afwerking in grijs, rood/bruin, groen en verschillende soorten wit. Mooie aardetinten waarmee je altijd een fris interieur met natuurlijk sfeer creëert!

Voor woonkamer & andere ruimtes

Leem stucwerk is niet alleen mooi, maar ook heel praktisch. Zo heeft het materiaal bijvoorbeeld vochtregulerende eigenschappen. Het neemt te veel vocht op en geeft het onder drogere omstandigheden weer af. Daarbij absorbeert leem ook geluid, blijft het ‘s zomers lekker koel en houdt het in de winter de warmte vast. Perfect dus voor een aangenaam klimaat in de woonkamer!

Specialist in leem stucwerk

Rinus Stucadoor is specialist in leem stucwerk. Onze stukadoors beheersen alle afwerkingen tot in de puntjes. We creëren alle denkbare vormen: van vlak en strak tot ruw en rond. Helemaal in een kleur naar keuze en desgewenst direct opgeschuurd. Uiteraard ruimen we alles daarna netjes weer op. Zo bent u altijd 100% tevreden. Zeker weten.

Ook leemstuc laten aanbrengen?

Ook leem stucwerk laten aanbrengen? Neem dan contact op en maak een vrijblijvende afspraak met Rinus Stucadoor. We komen graag bij je langs om je wensen te bespreken en geven je op basis daarvan een vrijblijvende offerte met scherpe prijs per m2. Weet je meteen waar je aan toe bent!