Gezocht: allround stucadoor
Rinus Stucadoor is per direct op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde allround stucadoor. Heb jij werkervaring als zelfstandig stucadoor, beschik je over de juiste diploma’s en kun je op korte termijn beginnen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Naast bovengenoemde punten vinden wij het van belang dat je zelfstandig kunt werken, dat je flexibel bent (geen 9-tot-5-mentaliteit), dat je nauwkeurig werkt en dat je beschikt over een rijbewijs. Dat je verstand van zaken hebt en de belangrijkste stuctechnieken in de vingers hebt, staat uiteraard boven aan de lijst.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met CV. Je kunt je sollicitatie opsturen naar info@rinusstucadoor.nl. Neem voor meer informatie contact op met Rinus Stucadoor via tel. 026-7620989.

Over Rinus Stucadoor
Rinus Stucadoor uit Arnhem is hét adres voor stuc-, spackspuit- en schilderwerk. Voor alle mogelijke stucadoorswerkzaamheden kunt u bij ons aankloppen. Of het nu om traditioneel, decoratief, exclusief of restauratiestucwerk gaat, wij hebben de ervaring en vakkundigheid in huis om een perfect eindresultaat te leveren.