Exclusief stucwerk

Wilt u geen standaard afwerking, maar bent u op zoek naar een exclusieve uitstraling, dan zijn er heel veel mogelijkheden. Van klassiek tot modern, van uitbundig tot rustgevend. Niet alleen door toepassing van verschillende technieken, maar ook door gebruik van bepaalde kleuren of accenten kunt u de ruimte een bepaalde sfeer laten uitstralen.

Rinus Stucadoor heeft zich afgelopen jaren gespecialiseerd op het terrein van exclusieve afwerking. Wij kunnen u uitgebreid adviseren en ervoor zorgen dat uw woonkamer, keuken, badkamer of kantoor een unieke uitstraling krijgt. Er zijn tal van mogelijkheden om dit effect te creëren. Voorbeelden van een exclusieve afwerking zijn onder meer Italiaans stucwerk, Venetiaans pleisterwerk, beton cire, leemstuc en stucco metallic. We hebben een groot aantal voorbeelden voor u beschikbaar. Ongeacht waar u woont, in Arnhem of in ’t Gooi, we komen ze graag aan u laten zien.

Er zijn veel mogelijkheden. In de kolom links geven wij een kijkje in de wereld van de exclusieve afwerking. Vanzelfsprekend is dit maar een selectie van de opties die wij aanbieden. Heeft u aanvullende vragen, aarzel niet contact met ons op te nemen.

Leave a Reply