V.V. Veenendaal

Met ingang van het nieuwe seizoen sponsort Rinus Stucadoor twee jeugdelftallen van de oudste voetbalclub van Veenendaal. V.v. Veenendaal, opgericht in 1927, heeft zo’n 400 leden en is gehuisvest op sportpark De Groene Velden II aan de Groeneveldselaan.

Bestuurslid Michel Heikamp is erg blij dat het stucadoorsbedrijf uit
Arnhem betrokken is bij de voetbalvereniging. “Het is voor ons als club heel erg belangrijk. Wij kunnen echt niet bestaan zonder welke vorm van sponsoring dan ook. Of het nu gaat om borden-, tenue- of
materiaalsponsoring. Gelukkig zijn momenteel alle teams netjes aangekleed en hebben we veel reclameborden langs onze velden waardoor we financieel quitte kunnen spelen.”

In totaal heeft v.v. Veenendaal zo’n 45 sponsoren. Volgens Heikamp steun je als sponsor niet alleen de club, maar pluk je er als bedrijf ook zelf de vruchten van. “Het vergroot je naamsbekendheid. Zeker bij alle ouders en de leiding, maar ook bij tegenstanders die de naam twee keer per jaar ruim een uur voorbij zien komen.

Tel daar bovendien de bordreclame en vermelding op de website bij op en je zult zien dat het de moeite waard is. Het stukje goodwill kan je als sponsor zeker ook bereiken als je vaker bij het elftal betrokken bent, een paar keer per jaar je gezicht laat zien en een praatje met ouders, clubleden en bezoekers maakt.”

Met ingang van dit seizoen staat de naam van het Arnhemse stucadoorsbedrijf op de tenues van twee jeugdelftallen, de C1 en E3. Ook op twee borden langs het veld en op de website www.vvveenendaal.nl is de naam van Rinus Stucadoor voortaan terug te zien.