Beton Ciré

Beton Ciré is een sterke slijt- en watervaste cementstuc, die door zijn unieke samenstelling bijna voor elke ruimte of ondergrond geschikt is. Beton Ciré is onderhoudsvriendelijk en veelzijdig en wordt veel toegepast in keukens, badkamers en op vloeren, keukenbladen, schouwen en open haarden.

Afwerkingsmogelijkheden

Bij Beton Ciré kunt u kiezen voor zowel een traditionele als een gladde afwerking, afhankelijk van wat uw wensen zijn. Dat geldt ook voor de kleur; Beton Ciré is verkrijgbaar in ruim zestig kleuren. Kortom, het is een uitstekend product als u op zoek bent naar een hoogwaardige afwerking.

Hoogwaardige afwerking met Beal Mortex

Er bestaan veel materialen met een betonlook die gebruikt kunnen worden als afwerking voor minerale oppervlakken, bijvoorbeeld in badkamer of keuken. Maar er zit een groot nadeel aan deze producten, ze moeten vaak nog behandeld worden om ze waterdicht en vochtbeschermend te maken. Met Mortex van Beal (www.beal.be) is dat niet langer nodig.
Mortex Color is een multifunctionele pleister die bescherming biedt tegen vocht, het materiaal is namelijk waterdicht en heel geschikt voor het afwerken van wanden, vloeren, meubels en aanrechtbladen. Het kan op een groot aantal ondergronden worden aangebracht en is in heel veel kleuren verkrijgbaar. De Mortex wordt aangebracht met een plamuurmes in twee lagen op een homogene ondergrond en in drie lagen op een niet-homogene ondergrond, zoals bijvoorbeeld een tegelvloer. Beal levert bovendien Mortex Etanche, een vochtwerende pleister bestemd voor het waterdicht maken van minerale oppervlakken, zoals funderingen, kelders en zwembaden.

Beton Ciré projecten